Indkaldelse til repræsentantskabsmøde 2020

Der indkaldes hermed til det årlige repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub. Repræsentantskabsmødet finder sted

Søndag den 19. april kl. 10.00

Comwell H.C. Andersen Hotel i Odense. 

Materiale vil blive udsendt iht. gældende vedtægter senest den 5. april 

FLYV er kommet online

Kongelig Dansk Aeroklub har fået indskannet alle numre af magasinet FLYV fra 1928 og indtil 2016. Alle numrerne er gratis tilgænglig på vores hjemmeside og vi håber I alle sammen vil nyde at læse de gamle magasiner. Vi garanterer i hvertfald, at der er mange timers læsning for den FLYV interesserede.

Se vores arkiv her 

Velkommen til Kongelig Dansk Aeroklub

Kongelig Dansk Aeroklub (KDA) er Danmarks luftsportsforbund. Vi er en interesseorganisation for sportslig, privat og forretningsmæssig flyvning i Danmark. Vi er for tiden ca. 10.000 medlemmer fordelt i 8 forskellige medlemsorganisationer der repræsenterer og varetager hver deres luftsports gren.

Kongelig Dansk Aeroklub
C/O Dansk Hanggliding og Paragliding Union
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

ballonunion logo dfu logo dhpu logo cs logo DLU logo
         
 image.png logo dsvu logo model logo  
         

Paul Tissandier diplomet til Henning Romme DMU

Henning Romme fra DMU, er af FAIs bestyrelse blevet tildelt Paul Tissandier Diplomet for sin helt ekstraordinære indsats for luftsport og flyvning. Henning Romme er indstillet af bestyrelsen i Dansk Motorflyver Union for han årelange og kæmpestore indsats for at medlemmerne kunne få meget billige skill-tests, og sprogtest.

Henning Romme har i en lille menneskealder være både idemand og ikke mindst udførende når det kom til at gøre noget for almenflyvningen og dens medlemmer. Henning har drevet DMU´s ATO og ledet KDA´s sprogvirksomhed, blot for at pege på et par af opgaver som Henning har påtaget sig gennem årerne. Desuden har han siddet - og ikke mindst arbejdet i DMU´s og KDA´s bestyrelser.

KDA ønsker stort tillykke med den meget velfortjente hæder fra FAI og ikke mindst kammeraterne i DMU, AOPA og KDA.