Paul Tissandier diplomet til Henning Romme DMU

Henning Romme fra DMU, er af FAIs bestyrelse blevet tildelt Paul Tissandier Diplomet for sin helt ekstraordinære indsats for luftsport og flyvning. Henning Romme er indstillet af bestyrelsen i Dansk Motorflyver Union for han årelange og kæmpestore indsats for at medlemmerne kunne få meget billige skill-tests, og sprogtest.

Henning Romme har i en lille menneskealder være både idemand og ikke mindst udførende når det kom til at gøre noget for almenflyvningen og dens medlemmer. Henning har drevet DMU´s ATO og ledet KDA´s sprogvirksomhed, blot for at pege på et par af opgaver som Henning har påtaget sig gennem årerne. Desuden har han siddet - og ikke mindst arbejdet i DMU´s og KDA´s bestyrelser.

KDA ønsker stort tillykke med den meget velfortjente hæder fra FAI og ikke mindst kammeraterne i DMU, AOPA og KDA.

Vellykket sprogtestseminar i KDA-huset

Lørdag den 5. januar 2013 afholdtes det første af to sprogtestfornyelsesseminarer. Seminaret fandt sted i KDA-huset, hvor 11 sprogassessorer fra Sjælland og Fyn var samlet for at gennemføre det krævede fornyelsesseminar. Seminaret var godkendt af Trafikstyrelsen, som også deltog med inspektør Mads Heising. Det næste seminar finder sted i Herning den 19. januar 2013.

Læs mere …

Billigere flyslæb og faldskærmsflyvning

Landsskatteretten har afsagt kendelse, som ændrer SKAT’s afgørelse i forbindelse med en organisations ønske om at få refusion af brændstofafgiften på brændstof anvendt til slæb af svævefly. Dette har nu resulteret i et såkaldt styresignal, som er reelt set er en retningslinje som er gældende og forklarer hvordan reglerne skal fortolkes. I dette tilfælde er der tale praksisændring og om genoptagelse af sager, som tidligere er afgjort i modstrid med det nu udsendte styresignal.

Læs mere …

KDA-huset

KDA-huset i Roskilde Lufthavn huser KDA´s bibliotek, mødelokaler og AeroPartner Pilotshop. Biblioteketet er åbent efter aftale med KDA´s bestyrelse.

 

kdahuset

Kommende Events

 
Saturday, September 29, 2018 13:00 - 16:00