Kompetence netværk

Formål

Kompetence netværkene skal afløse de nuværende udvalg under KDA og de løbende ad hoc opgaver skal søges løst gennem inddragelse af hele eller dele af det relevante netværk. Udgifterne til deltagelse i netværket dækkes helt af de tilsluttede medlemsorganisation og der påhvnetvaerk 1iler således ikke KDA udgifter i forbindelse med aktivering af et specifikt netværk. Skal kun dele af netværket aktiveres påhviler udgiften således også kun de implicerede medlemsorganisation og ikke alle medlemmer af netværket. Formålet er ligeledes, at sikre de gode kompetencer som hver medlemsorganisation råder over bliver udnyttet positivt af de andre tilsluttede organisationer til gavn for alle. Det er i udgangspunktet kun de organisationer som stiller ressourcer til rådighed for netværket som kan aktivere netværket.

Organisering

Kompetence netværkene inddeles i tre overordnede kategorier som skal favne de nuværende interesseområder delt af de tilsluttede medlemsorganisationer; Regelværks- og Myndighedsnetværk, Miljø-, Natur, luftrum- og facilitetsnetværk og Uddannelsesnetværk. (WT)

  1. Regelværks- og Myndighedsnetværk. Dette netværk skal håndtere de opgaver som måtte kræve koordinering af indstilling til myndigheder, herunder koordination af høringssvar hvis nødvendigt. De tilsluttede organisationer tilskyndes også til at anvende netværket som et erfaringsdelingsnetværk således. (Definitioner under udarbejdelse)
  2. Miljø-, Natur-, luftrums og facilitetsnetværk
    Dette netværk skal håndtere de opgaver som vedrører miljø, natur og faciliteter herunder flyvepladser, luftrum og andre idrætsfaciliteter. (Definitioner under udarbejdelse)
  3. Uddannelsesnetværk
    Dette netværk skal håndtere de opgaver som vedrører al uddannelsesaktivitet herunder eventuelt også sprogtestvirksomheden.

Hvordan

Hver medlemsorganisation som ønsker at deltager i et eller flere af netværkene udfylder nedenstående matrice(r) som efterfølgende organiseres via mailinglister og synliggøres på KDAs hjemmeside. Hvert netværk tilsluttes en facilitator fra KDAs bestyrelse som står for at facilitere kontakt ved behov samt at evaluere på netværket halvårligt.

Tabel 1 - Eksempel på udfyldt matrice

Netværk  Uddannelsesudvalg 
Navn  Poul Henriksen 
Organisation  Dansk Hanggliding og Paragliding Union 
Kompetencer  Instruktøruddannelse, Prøvesystemer, Workshops, Teori 
Mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når KDA har modtaget alle tilmeldinger til Kompetence Netværkene indbygges dette i KDAs hjemmeside og facilitatoren overtager opgaven med at aktivere og monitere arbejdet. Tilmeldings skema kan hentes her under.

NB! Vær opmærksom på at nedenstående PDF formular kun kan udfyldes ved at bruge Acrobat Reader eller lignende. Ved blot at klikke på linket åbner filen formentligt blot i en webbrowser og så kan du ikke udfylde formularen. Download istedet filen og åben den derefter med Acrobat.

Kompetence netværk

Filnavn Størrelse Dato & Tid
An Adobe Acrobat file Kompetence_Netvrk_tabel_optimeret 468.09 KB 2018-01-12 11:20:18